Hada Labo New Platinum Kotojyun Mask Baharu Untuk Penghidaran dan Pencerahan

8/05/2022 03:56:00 PTG Fara Lumière 0 Comments

Hada Labo buat kali pertamanya memperkenalkan Platinum Kotojyun Mask yang serba baharu, topeng kepingan revolusi yang mengandungi serum penembusan tinggi dan diinfusikan dengan zarah nano platinum premium. Nanopartikel bertindak sebagai bahan antioksidan untuk melindungi kulit daripada kerosakan alam sekitar dan juga meningkatkan keserian kulit. Dengan Serum Penembusan Tinggi, Diinfusi dengan Nanopartikel Platinum Premium – Topeng Kepingan Menghidrat Kulit dari Permukaan ke Lapisan Dalam


Setiap topeng kepingan sangat bernafas dan selesa kerana ia diperbuat daripada Bemliese®, fabrik bukan tenunan lestari yang diperbuat daripada kain kapas yang boleh menyerap dan menampung bahan penjagaan kulit dengan cekap.

Walaupun topeng kepingan mengandungi hanya 23ml serum, ia mampu menawarkan manfaat yang setara dengan dua botol serum, terima kasih kepada teknologi nanopartikel dan Bemliese®, fabrik bukan tenunan yang membolehkan penembusan serum ke dalam kulit.

Serum penembusan tinggi mengandungi bahan penghidratan yang sangat berkesan, termasuk pelbagai jenis Asid Hyaluronik, Ceramide dan Squalene yang menghidratkan kulit sepenuhnya dari permukaan hingga ke lapisan dalam, untuk kulit licin dan anjal yang tahan lama.

Ia adalah pH seimbang, bebas alkohol, pewangi, pewarna dan minyak mineral, oleh itu, ia tidak menyebabkan sebarang kerengsaan kulit.


Hada Labo Platinum Kotojyun Mask didatangkan dalam dua varian yang memberikan manfaat berbeza kepada kulit:

Platinum Hydrating 


Platinum Hydrating - berfungsi untuk melembapkan kulit secara mendalam untuk penghidratan yang sengit dan tahan lama.

Kotojyun Hydrating Platinum Hada Labo Mask (RM14.90)

Diinfusikan dengan Nanopartikel Platinum dan 4 jenis Asid Hyaluronik (iaitu Nano Hyaluronic Acid, Zinc Hydrolyzed Hyaluronate, Hyaluronic Acid dan Super Hyaluronic Acid) untuk menguatkan penghalang kulit dengan berkesan dan mengurangkan garis halus untuk kulit yang lembut, licin dan anjal.

Platinum Whitening 


Platinum Whitening - berfungsi untuk melembapkan secara mendalam dan mengembalikan semula kulit yang kusam untuk kulit yang segar dan berseri.

Kotojyun Whitening Platinum Hada Labo Mask (RM14.90)

Platinum Whitening Kotojyun Mask diinfusikan dengan 3 jenis Hyaluronic Acid (iaitu Nano Hyaluronic Acid, Super Hyaluronic Acid dan Zinc Hydrolyzed Hyaluronate) dan mengandungi 2X bahan pencerah, seperti Tranexamic Acid dan PMS Whitening Factor untuk mencerahkan bintik hitam dan meratakan tona kulit dengan berkesan supaya kulit cerah berseri.

Arahan untuk Penggunaan

  1. Sapukan Hada Labo Lotion selepas membersihkan muka.
  2. Buka lipatan topeng dan tanggalkan kertas mutiara.
  3. Bersama-sama dengan lapisan mesh lut sinar letakkan topeng pada muka dan tekan dengan hujung jari. Sejajarkan kawasan mata dan mulut.
  4. Keluarkan lapisan mesh dan rehat selama 10-15 minit kemudian tanggalkan topeng.
  5. Untuk mendapatkan hasil yang jelas, disyorkan untuk menggunakan sekali atau dua kali seminggu sebagai sebahagian daripada rutin penjagaan kulit anda.

Topeng muka ini menawarkan manfaat pada kulit seperti :

♦ Serum mengandungi bahan hebat seperti Asid Hyaluronik, Ceramide dan Squalene yang menghidratkan kulit sepenuhnya dari permukaan hingga ke lapisan dalam, untuk kulit licin dan anjal yang tahan lama.

♦ Ia adalah pH seimbang, bebas alkohol, pewangi, pewarna dan minyak mineral, oleh itu, ia tidak menyebabkan sebarang kerengsaan kulit.

♦ Platinum Hydrating, berfungsi untuk melembapkan kulit secara mendalam untuk penghidratan yang sengit dan tahan lama.

♦ Platinum Whitening, berfungsi untuk melembapkan secara mendalam dan mengembalikan semula kulit yang kusam untuk kulit yang segar dan berseri.Hada Labo Platinum Kotojyun Mask kini boleh dibeli di Shopee, Lazada dan semua farmasi terkemuka di seluruh negara.You Might Also Like

0 KOmen: