Home Cerita Fara Travel Review Lifestyle Drama Parenting Foodies Tip Kecantikan

Set Lengkap Untuk Mengatasi masalah Rambut Gugur | Safi Sayla

by - 5/05/2022 11:23:00 PTG

Untuk memiliki rambut yang cantik dan sihat terjaga di sebalik hijab ada pelbagai cara yang boleh dilakukan. Antaranya mengunakan Safi Shayla Mengawal Keguguran Rambut, rangkaian lengkap untuk wanita berhijab.


Ini adalah rawatan untuk rambut gugur daripada Safi Shayla yang menawarkan tonik rambut bagi menguatkan akar serta melebatkan rambut. Menggunakan ramuan premium Red Ginseng khas dari Korea dan juga Niacinamide

Bukan itu sahaja, ia turut diperkayakan dengan New Hijab Scalp Biotics Technology, diformulasi dengan probiotics. Ditambahkan lagi dengan nutrisi dari 7 Habbatus Sauda Complex yang menjadikan kulit kepala lebih sihat dan rambut kembali tebal seperti sebelum berhijab

Produk Rawatan Rambut Gugur

Rangkaian produk rawatan rambut gugur daripada Safi Shayla ini ada Shampoo, Refreshing Scalp Mask, Hair Tonic, Hair Serum dan Hair Mist.

Ada 6 sebab kenapa tonok pelebar rambut Safi Shayla ini kerap menjadi pilihan, antaranya seperti:-

1. Ianya dihasilkan daripada formulasi khas dengan teknologi Hijab Scalp Biotics, 7 Habbatus Sauda Complex dan ginseng merah bermuti tinggi

2. 73% Rambut Lebih Kuat dari Akar

3. 57% Kurang Rambut Gugur dari Akar Rambut

4. Menyejukkan, melegakan kulit kepala, kulit kepala cepat kering

5. tidak berminyak

6. Wangi! bau bunga yang menyegarkan

Cara Penggunaan SAFI Shayla - Tonik Pelebat Rambut & Penguat Akar

1. Sembur kan Tonik pada kulit kepala

2. Urut kulit kepala untuk beberapa minit dan biarkan sehingga kering

3. Gunakan 2x sehari

Set Lengkap Menjadi Pilihan Untuk Mengatasi masalah Rambut Gugur

Saya sendiri menjadi pengguna produk Safi Shayla untuk siri membantu mengatas masalah rambut gugur. Jadi untuk mendapatkan lebih keberkesanannya, saya telah menggunakan satu set rangkaian penjagaan rambutt Safi Shayla dari siri ini.

1. Syampu 


untuk membersih & menguatkan struktur rambut dengan wangian sehingga 72 jam


2. Refreshing Scalp Mask 


Menjaga kulit kepala, mengurangkan sebum, menguatkan folikel rambut & menghilangkan bau hapak

3. Hair Tonic 


Dirumus dengan Hijab Scalp Biotics teknologi, Ginseng Merah Korea & Niacinamide menguatkan folikel rambut dari akar rambut, mengurangkan rambut gugur dan 4.6X rambut lebih lebat

4. Serum Rambut


Membaiki dan menguatkan rambut rapuh dengan menembusi ke struktur rambut

5. Hair Mist


mengunci, mengekalkan dan melindungi nutrien rambut supaya rambut lebih kuat. Memberi kesegaran serta menghilangkan bau yang tidak menyenangkan ketika bertudung.

Masalah rambut gugur ni ramai mengalaminya termasuk saya. Nasib baik try set lengkap Safi Sayla ni membantu mengurangkan masalah rambut gugur dlm beberapa hari penggunaan sahaja.

Bahan utamanya Breakthrough Hijab Scalp Biotics Technology, 7 Habbatus Sauda Complex, Ginseng dan Pro-Vitamin B5.

Dapatkan segera produk rangkaian Safi Sayla Sekarang!!

Keguguran rambut adalah masalah normal bagi semua wanita especially untuk individu yang bertudung. Ramai sanggup melabur wang dengan jumlah besar semata-mata untuk membeli produk-produk syampu mahal, tonik rambut, pergi membuat rawatan di salon tetapi masih tidak dapat menyelesaikan masalah keguguran. 

Walaubagaimana pun, ini adalah cara saya mengatasi masalah rambut gugur dengan hanya menggunakan set lengkap dari Safi Sayla. Jika korang ingin mencubanya, produk rangkaian Safi Sayla Boleh beli kat farmasi, Watson, Guardian yang berdekatan.


You May Also Like

0 KOmen